Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Prelucrarea datelor  cu caracter personal
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Prodimar Instalatii SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII sai.
Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site , astfel prelucrarea datelor cu caracter personal reprezentand orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.
Prin citirea Conditiile de Utilizare ale prezentului site ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor  garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal .
Prin inscrierea pe site efectuarea unei comenzi si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a Prodimar Instalatii SRL si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate in scopul onararii comenzilor lansate pe site .
Noi Prodimar Instalatii SRL ne obligam sa nu facem publice sau sa nu dezvaluim ,vindem bazele de date continand informatii despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului Completarea in formularul de comanda pe site a datelor personale, inclusiv CNP, sunt strict folosite in scopul intocmirii facturii fiscale.
Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORII/CLIENTII beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita stergerea datelor.


Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator.

Publicitate si legaturi cu alte site-uri
Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dvs. si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Copyright
Elemente din continutul site-ului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea Prodimar Instalatii SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Produsele si Ofertele Speciale
Proprietarii magazinele isi stabilesc singuri preturile produselor si ofertelor speciale pe care le detin. Acestea sunt aduse la cunostinta cumparatorilor prin intermediul magazinului creat. Nu garantam disponibilitatea pe stoc, valabilitatea, calitatea etc a nici unui produs existent in orice magazin, aceasta responsabilitate revenind detinatorilor de magazine.

Limitare de responsabilitate
Produsele sau serviciile existente in magazinele publicate pot fi marci inregistrate ale unor companii. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata reprezinta responsabilitatea fiecarui detinator de magazin in parte.

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Politica de returnare
Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014  privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniÅŸtii, precum ÅŸi pentru modificarea ÅŸi completarea unor acte normative .
Ordonanta de urgenta se aplica oricarui contract incheiat intre un profesionist si un consumator, inclusiv contractelor de furnizare a unor servicii de comunicatii electronice destinate publicului sau a unor servicii de acces si conectare la retele publice de comunicatii electronice, precum si de livrare a unor echipamente terminale care au legatura cu furnizarea serviciului.
Un contract semnat la distanță poate fi reziliat unilateral de consumator într-un termen de 14 zile. Dacă au fost achiziÈ›ionate produse, acestea trebuie returnate într-un termen de 14 zile pentru a se considera închis contractul.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
Produsul se va returna prin prezenta personala la sediul Prodimar Instalatii SRL sau se va trimite prin curier rapid(Fan Courier / Urgent Curier), taxele de curier fiind suportate de catre client. Returnarea unui produs nu se poate face prin curierii ocazionali sau prin flota proprie.

Returnarea se face in termen si nu dupa expirarea perioadei de 14 zile de la notificare.

Rambursarea sumei achitate:
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii Prodimar Instalatii SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.Rambursarea contravalorii produsului se poate amana pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.